Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Adobestock 292909890
Mai Chau - Turer och utflykter

Mai Chau - Turer och utflykter

När ni besöker Mai Chau i Vietnam är det uppenbart att utforska de många spännande upplevelser som denna vackra dal har att erbjuda. Mai Chau är känt för sina frodiga gröna risfält, traditionella byar och den avslappnade atmosfären, vilket gör det till en perfekt plats för både äventyr och avkoppling.

Ni kan till exempel ta en cykeltur genom de pittoreska byarna och se lokalbefolkningen arbeta på fälten och odla ris. Detta ger er möjlighet att komma nära det traditionella livet och uppleva den lokala kulturen på nära håll. En annan populär aktivitet är att vandra i de omgivande bergen och besöka dolda vattenfall, där ni kan njuta av den spektakulära utsikten över dalen.

För de som är intresserade av kultur är ett besök i en av de lokala etniska minoritetsbyarna ett måste. Ni kan uppleva de traditionella thailändska långhusen och smaka på det lokala köket som erbjuder rätter gjorda av färska, lokala ingredienser. Ni kan också delta i traditionella danser och musikframträdanden som ofta arrangeras av lokalbefolkningen.

Om ni föredrar mer avslappnade aktiviteter kan ni ta en båttur på Hoa Binh-sjön, där ni kan njuta av den lugna atmosfären och de vackra omgivningarna. En utflykt till Chieu-grottan är också en upplevelse där ni kan utforska de fantastiska stalaktiterna och stalagmiterna som grottan har att erbjuda.

Vi har valt ut ett antal turer och aktiviteter som vi varmt kan rekommendera för er som besöker Mai Chau.

De visade turerna kan köpas hos vår samarbetspartner, GetYourGuide. Ni bokar plats på en tur genom att klicka på den. Läs mer om regler och villkor längst ned på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Powered by GetYourGuide

Hur man beställer

Om du vill boka någon av de visade turerna, klicka på den. Därefter kan du se priser, välja datum, göra en anmälan och betala.

Du kan se detaljer om hämtplats och tidpunkt för turerna när du bokar. Likaså kan du se turernas längd och avbokningsvillkor.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som hanterar förmedlingen av alla de visade turerna och utflykterna. Om du har frågor angående din bokning, vill ändra din bokning eller upplever problem vid bokning av turen eller under själva turen, vänligen kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation finns tillgänglig i din bokning.