Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_241066516 Mini cute pickup drive on the bridge over the sea at Koh Yao Yai, Phang Nga province of Thailand.jpg

Koh Yao Yai - Härliga stränder

Koh Yao Yai ligger mitt i Phang Nga-bukten, cirka 30 minuters båtfärd från Phuket och ungefär 2 timmar från Khao Lak i Thailand. Den frodiga ön är täckt av kokosnötplantager, mangrover och underbara vita sandstränder där det finns goda möjligheter att koppla av helt.

Fordelat över ön finns små mysiga byar, och det finns ett bra utbud av restauranger och små butiker. Befolkningen lever främst av fiske och jordbruk, och tempot i de små byarna är mycket avslappnat.

För besökaren är det lätt att ta sig runt på ön för att uppleva olika stränder och restauranger, men om ni är sugna på mer arrangeras båtturer och snorklingsturer till de omgivande små öarna.

Restaurants (2).jpg

Resort på Koh Yao Yai

På Koh Yao Yai har vi en fast avtale med Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa. Det er en helt spesiell opplevelse å bo her. Resortet er 5-stjerners, og du bor i et luksuriøst Supreme Deluxe Seaview-rom som ligger høyt oppe på en frodig klippe med fantastisk utsikt over havet. Stedet innbyr til avslapning og nytelse av de vakre omgivelsene.

 

Snorkel- og kajakture

Om tiden på stranden blir för lång kan ni till exempel ge er ut på upptäcktsfärd med havskajak längs ön frodiga mangrovekuster. Eller så kan ni delta i en snorkeltur vid öarna i Ao Nang-bukten.

Få en offert på en semester på Koh Yao Yai genom att skicka en förfrågan.