Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Adobestock 361252470
Hué - Turer och utflykter

Hué - Turer och utflykter

När ni besöker Hué i Vietnam öppnar sig en värld av historia och kultur som bara väntar på att utforskas. Hué, den gamla kejserliga huvudstaden, erbjuder en rikedom av upplevelser som tar er tillbaka till forna tiders storhet.

Ta en tur till den imponerande Kejserliga Citadellet, där ni kan vandra genom de majestätiska portarna och palatsen som en gång var hem åt Nguyen-dynastins kejsare. Eller gör en båttur längs den pittoreska Parfymfloden och njut av synen av de många pagodorna och templen som pryder flodstränderna. En utflykt till de förtrollande kejsargravarna, såsom Tu Duc- och Khai Dinh-mausoleerna, ger er en fascinerande inblick i Vietnams kejserliga förflutna. För de mer äventyrliga finns även möjligheten att utforska den natursköna Bach Ma Nationalpark, där stigarna leder er genom tät djungel och till fantastiska vattenfall.

Vi har valt ut ett antal turer och aktiviteter som vi varmt rekommenderar för er som besöker Hué.

De visade turerna kan köpas från vår samarbetspartner, GetYourGuide. Ni bokar plats på en tur genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ned på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Powered by GetYourGuide

Hur man beställer

Om du vill boka någon av de visade turerna, klicka på den. Därefter kan du se priser, välja datum, göra en anmälan och betala.

Du kan se detaljer om hämtplats och tidpunkt för turerna när du bokar. Likaså kan du se turernas längd och avbokningsvillkor.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som hanterar förmedlingen av alla de visade turerna och utflykterna. Om du har frågor angående din bokning, vill ändra din bokning eller upplever problem vid bokning av turen eller under själva turen, vänligen kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation finns tillgänglig i din bokning.