Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Hoi An Viet Nam Two Unidentified Asian Female Tourists In Traditional Vietnamese Conical Hats Walk
Hoi An - Turer och utflykter

Hoi An - Turer och utflykter

När ni besöker Hoi An i Vietnam finns det otaliga spännande upplevelser att utforska i denna charmiga stad, känd för sina välbevarade gamla hus, färgglada lyktor och livliga marknader. Ni kan till exempel ta en guidad rundtur genom den historiska gamla staden, där ni kan beundra de vackert bevarade handelshusen, templen och den ikoniska Japanska Bron. Eller så kan ni uppleva det lokala hantverket på en cykeltur genom de frodiga risfälten och besöka traditionella byar, där ni kan se hur silke, keramik och lyktor tillverkas.

För dem som älskar kulinariska upplevelser är Hoi An den perfekta platsen att delta i en matlagningsklass, där ni kan lära er att laga autentiska vietnamesiska rätter med ingredienser köpta på de livliga marknaderna. Om ni vill utforska naturen kan ni ta en tur till de idylliska Cham-öarna, där ni kan snorkla och dyka i det kristallklara vattnet och uppleva det rika marina livet. Ni kan också ta en avslappnande båttur på Thu Bon-floden vid solnedgången och njuta av synen av staden som lyser upp med tusentals lyktor.

Vi har valt ut ett antal turer och aktiviteter som vi varmt rekommenderar för er som besöker Hoi An.

De visade turerna kan köpas från vår samarbetspartner, GetYourGuide. Ni bokar plats på en tur genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ned på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Powered by GetYourGuide

Hur man beställer

Om du vill boka någon av de visade turerna, klicka på den. Därefter kan du se priser, välja datum, göra en anmälan och betala.

Du kan se detaljer om hämtplats och tidpunkt för turerna när du bokar. Likaså kan du se turernas längd och avbokningsvillkor.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som hanterar förmedlingen av alla de visade turerna och utflykterna. Om du har frågor angående din bokning, vill ändra din bokning eller upplever problem vid bokning av turen eller under själva turen, vänligen kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation finns tillgänglig i din bokning.