Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Saigon Ho Chi Minh City Vietnam 5C489f50c9e77c000112d22b
Ho Chi Minh City - Turer och utflykter

Ho Chi Minh City - Turer och utflykter

När ni besöker Ho Chi Minh City i Vietnam, finns det en värld av upplevelser att utforska i denna pulserande storstad. Staden, tidigare känd som Saigon, erbjuder en fascinerande blandning av fransk kolonial arkitektur, moderna skyskrapor och livliga marknader.

Ni kan till exempel ta en historisk rundtur och besöka de ikoniska Cu Chi-tunnlarna, där ni kan få en inblick i Vietnams historia och de underjordiska tunnlarna som användes under Vietnamkriget. En annan upplevelse är att utforska Reunification Palace och War Remnants Museum, som ger er en djupare förståelse för landets turbulenta förflutna.

För dem som är intresserade av kulturella upplevelser är en tur till Notre-Dame Basilica och Central Post Office ett måste. Dessa byggnader, som är levande exempel på den franska kolonial arkitekturen, är vackra sevärdheter. Ni kan också ta en promenad genom Ben Thanh-marknaden, där ni kan handla allt från handgjorda souvenirer till läckra vietnamesiska rätter.

Om ni vill uppleva Ho Chi Minh City från en annan synvinkel kan ni ta en båttur på Saigon-floden vid solnedgången och se stadens skyline lysa upp på kvällen. En kulinarisk tur genom stadens gator kommer också vara en minnesvärd upplevelse, där ni kan smaka på allt från Pho till nygjorda Banh Mi.

Vi har valt ut ett antal turer och aktiviteter som vi varmt kan rekommendera för er som besöker Ho Chi Minh City.

De visade turerna kan köpas hos vår samarbetspartner, GetYourGuide. Ni bokar plats på en tur genom att klicka på den. Läs mer om regler och villkor längst ned på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Powered by GetYourGuide

Hur man beställer

Om du vill boka någon av de visade turerna, klicka på den. Därefter kan du se priser, välja datum, göra en anmälan och betala.

Du kan se detaljer om hämtplats och tidpunkt för turerna när du bokar. Likaså kan du se turernas längd och avbokningsvillkor.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som hanterar förmedlingen av alla de visade turerna och utflykterna. Om du har frågor angående din bokning, vill ändra din bokning eller upplever problem vid bokning av turen eller under själva turen, vänligen kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation finns tillgänglig i din bokning.