Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Hanoi Local Food Tour By Cyclo
Hanoi - Turer och utflykter

Hanoi - Turer och utflykter

Hanoi är Vietnams charmiga huvudstad, känd för sina pittoreska gamla kvarter, vackra sjöar och rika kulturarv. Staden kombinerar historisk arkitektur med modernt liv och erbjuder en unik blandning av tradition och innovation. Hanoi är fylld med livliga marknader, läckra gatukök och en atmosfär som andas autenticitet och historia. Oavsett om du väljer att utforska de smala gatorna i gamla stan, njuta av en traditionell vattendukteaterföreställning eller ta en lugn promenad runt Hoan Kiem-sjön, kommer du att upptäcka en stad som är både fascinerande och oförglömlig.

Vi har valt ut ett antal upplevelser i Hanoi som vi varmt rekommenderar dig som besöker denna fantastiska stad.

De visade turerna kan köpas från vår samarbetspartner, GetYourGuide. Du bokar din plats på en tur genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ned på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Powered by GetYourGuide

Hur man beställer

Om du vill boka någon av de visade turerna, klicka på den. Därefter kan du se priser, välja datum, göra en anmälan och betala.

Du kan se detaljer om hämtplats och tidpunkt för turerna när du bokar. Likaså kan du se turernas längd och avbokningsvillkor.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som hanterar förmedlingen av alla de visade turerna och utflykterna. Om du har frågor angående din bokning, vill ändra din bokning eller upplever problem vid bokning av turen eller under själva turen, vänligen kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation finns tillgänglig i din bokning.